Logotip podjetja
 

Pedagoška obzorja d.o.o.
Belokranjska cesta 52
8000 Novo mesto
Id. št. za DDV: SI46332715

Breg, najlepši in najstarejši del Novega mesta

Predstavitev firme Od vrtca do doktorata Izdaja strokovne literature Revija Pedagoška obzorja Pišite nam
Strokovna didaktična literatura Zborniki znanstvenih posvetov Druga strokovna literatura Mladinska literatura Pošljite nam elektronsko sporočilo  

MEDIJI V IZOBRAŽEVANJU

ZBORNIK PRISPEVKOV MEDNARODNEGA ZNANSTVENEGA SIMPOZIJA
ISBN: 961-90952-5-1
Format in obseg: B5 / 569 strani

Zbornik 98 znanstvenih člankov nam predstavlja najcelovitejši vpogled v sodobno teorijo in prakso uporabe sodobnih in razširjenih medijev v izobraževanju, primeri iz prakse z praktičnimi napotki pa tudi analize, sklepi ter rezultati dolgoletnih preučevanj njene uporabe. Zbornik je izbor najboljših prispevkov mednarodnega znanstvenega simpozija, ki je pod naslovom Mediji v izobraževanju potekal v drugi polovici leta 2004 v Novem mestu.


NADARJENI - IZKORIŠČEN ALI PREZRT POTENCIAL

ZBORNIK PRISPEVKOV MEDNARODNEGA ZNANSTVENEGA SIMPOZIJA
ISBN: 961-90952-4-3
Format in obseg: B5 / 566 strani

Zbornik 76 znanstvenih člankov nam predstavlja najcelovitejši vpogled v sodobno teorijo in prakso problematike nadarjenosti. V njem so zbrani najboljši prispevki mednarodnega znanstvenega simpozija, ki je pod naslovom Nadarjeni - izkoriščen ali prezrt potencial potekal konec leta 2003. Članki so razvrščeni v štiri raziskovalne sklope in sicer: predšolski nadarjeni otroci, identifikacija in edukacija nadarjenih, alternativne oblike dela z nadarjenimi ter razvoj posebnih nadarjenosti in talentiranosti.


NADARJENI MED TEORIJO IN PRAKSO

ZBORNIK PRISPEVKOV MEDNARODNEGA ZNANSTVENEGA SIMPOZIJA
ISBN: 961-90952-2-7
Format in obseg: B5 / 462 strani

Zbornik 56 izvirnih znanstvenih člankov nam predstavlja aktualen pogled na problematiko nadarjenosti med teorijo in prakso. V njem so zbrani najboljši prispevki mednarodnega znanstvenega simpozija, ki je pod naslovom Nadarjeni med teorijo in prakso potekal v letu 2001. Članki so razvrščeni v tri raziskovalne sklope in sicer: koncepti in modeli nadarjenosti, identifikacija nadarjenih in socialno okolje ter edukacija nadarjenih.

 
Spletne strani postavlja in vzdržuje: Boštjan Blažič, maj 2009