Logotip podjetja
 

Pedagoška obzorja d.o.o.
Belokranjska cesta 52
8000 Novo mesto
Id. št. za DDV: SI46332715

Breg, najlepši in najstarejši del Novega mesta

Predstavitev firme Od vrtca do doktorata Izdaja strokovne literature Revija Pedagoška obzorja Pišite nam
Pošljite nam elektronsko sporočilo  

PEDAGOŠKA OBZORJA podjetje za pedagoški inženiring d.o.o. opravlja vse vrste intelektualnih storitev bodisi v organizaciji ali pa sami izvedbi znanstveno-raziskovalne dejavnosti na področju vzgoje in izobraževanja.

Uspešno izvajamo izobraževanja večjih in manjših skupin slušateljev. Prav tako izvajamo različno strokovno delo na posameznih segmentih vzgojno-izobraževanega dela. Uspešno organiziramo posvete, tabore, znanstveno-raziskovalne posvete in sestanke v regionalnem ter tudi v mednarodnem obsegu. S svojimi več kot štiri desetletja dolgimi izkušnjami na področju vzgoje in izobraževanja na vseh stopnjah vzgoje in izobraževanja Vam pomagamo pri svetovanju in organizaciji obstoječih ter ustanavljanu novih vzgojno-izobraževalnih ustanov ali zavodov.

Z našimi izkušnjami ter znanjem smo nosilci razvoja visokega šolstva na regionalnem in upoštevan partner na državnem merilu. Prek mednarodnih povezav pridobljenih z leti strokovnega dela pa smo tudi spoštovani strokovnjaki in poznavalci slovenskega šolskega sistema pri mnogih projektih v segmentu vzgoje in izobraževanja tudi v tujini.

Spletne strani postavlja in vzdržuje: Boštjan Blažič, maj 2009